Extra’s

Op deze pagina kan je al ons promotiemateriaal downloaden, evenals onze animaties. Hier vind je ook onze Facebook-nieuwsfeed!

Promotiemateriaal

A5 Flyer

Download hier

A5 Flyer

Download hier

B2 Poster

Download hier

Sticker 100mm

Download hier

Animaties (vierkant)

Thema 1

Thema 2

Thema 3

Thema 4

Animaties (rechthoek)

Thema 1

Thema 2

Thema 3

Thema 4

Ben Sportief & Toon Respect
Ben Sportief & Toon Respect heeft een bericht gedeeld.
Behandel iedereen altijd en overal zoals je zelf behandeld wilt worden. Raak je soms te snel te gefrustreerd tegen je teamgenoot en roep je dan iets onaardigs? Ga dan eens na, hoe zou ik het vinden als ze dit tegen mij zeggen?

Ben Sportief heeft vroeger Toon Respect wel eens een 'mislukkeling' genoemd?! Kijk maar 's in de video hoe dit afloopt ...

Deel dit bericht voor meer sportiviteit & respect ;)

Heb je zelf ook een mooi voorbeeld of verhaal, deel het @bensportieftoonrespect
Ben Sportief & Toon Respect
Ben Sportief & Toon Respect
Soms zeg je wel eens iets tegen een ander omdat hij of zij iets niet goed doet, een foutje maakt of je het niet eens bent met wat diegene zegt. Bedenk dat als iemand zijn of haar best doet, er ook iets mis kan gaan. Zou je het zelf leuk vinden als je je best doet en het lukt niet en iemand roept dan: "Wat ben jij een mislukkeling zeg!"? Nee hé. Bedenk dan dat iedereen dit kan overkomen en roep niet iets naar een ander dat je ook niet zelf wilt horen. Dat heet respect voor een ander hebben. Het mooie is: als jij respect voor een ander hebt, krijg je vanzelf respect van anderen terug ;-)
Ben Sportief & Toon Respect
Ben Sportief & Toon Respect
Soms zeg je wel eens iets tegen een ander omdat hij of zij iets niet goed doet, een foutje maakt of je het niet eens bent met wat diegene zegt. Bedenk dat als iemand zijn of haar best doet, er ook iets mis kan gaan.

Zou je het zelf leuk vinden als je je best doet en het lukt niet en iemand roept dan: "Wat ben jij een mislukkeling zeg!"? Nee hé. Bedenk dan dat iedereen dit kan overkomen en roep niet iets naar een ander dat je ook niet zelf wilt horen. Dat heet respect voor een ander hebben. Het mooie is: als jij respect voor een ander hebt, krijg je vanzelf respect van anderen terug ;-)
Ben Sportief & Toon Respect
Ben Sportief & Toon Respect
Uit onderzoek: vrijwilligers zijn gelukkiger 😀 Dus Ben & Toon zeggen: doe actief mee met onze campagne, deel op z'n minst dit bericht, lees onderstaand artikel en check www.bensportieftoonrespect.nl 😉✊

https://www.bndestem.nl/binnenland/onderzoek-bewijst-van-vrijwilligerswerk-word-je-gelukkiger~a13eaea1/

#goedbezigvandaag

POWERED BY